Generalno čišćenje

Generalno čišćenje se odnosi na proces čišćenja i organizovanja prostora radi održavanja određenog nivoa čistoće.

Uključuje uklanjanje prljavštine, prašine i ostataka sa površina, podova i drugih područja pomoću različitih alata i proizvoda za čišćenje.

Generalno čišćenje može uključivati zadatke kao što su brisanje prašine, metenje, brisanje, usisavanje, brisanje površina i čišćenje kupatila i kuhinja.

Redovno generalno čišćenje je od suštinskog značaja za održavanje čistoće i higijene prostora, obezbeđivanje zdravlja i bezbednosti stanara i sprečavanje širenja klica i bolesti.

generalno-ciscenje-ikona

Generalno čišćenje

Cilj generalnog čišćenja je stvaranje higijenskog i udobnog okruženja bez prljavštine, prašine i drugih zagađivača.

Mašinsko pranje podova

Mašinsko pranje podova je proces čišćenja pod visokim pritiskom koji koristi specijalizovanu opremu za uklanjanje prljavštine i zakorelosti sa podova.

Proces uključuje upotrebu čistača ili pufera za uklanjanje ostataka, nakon čega sledi nanošenje deterdženta i vode da bi se olabavili zagađivači u porama vašeg poda.

Ovo omogućava da se mogu isprati mlazom vode pod visokim pritiskom, ostavljajući podove čistim i sjajnim.

Mašinsko pranje može poboljšati izgled i izdržljivost mnogih vrsta komercijalnih podnih materijala uključujući: tvrdo drvo, laminat ili vinil pločice, tepih, kamen (mermer/granit); keramičke pločice, porcelan itd…

masinsko-pranje-podova-ikona

Mašinsko pranje podova

Mašinsko pranje podova je odličan način da održite svoje poslovanje čistim i bezbednim.

Pranje staklenih površina

Održavanje sjajnih i čistih staklenih površina je od suštinskog značaja za stvaranje uglađenog i privlačnog životnog prostora.

Međutim, postizanje završne obrade bez mrlja i kapljica može biti izazovno, što često dovodi do frustrirajućih rezultata.

Uobičajene greške uključuju korišćenje pogrešnih proizvoda za čišćenje, nepravilne tehnike ili zanemarivanje redovnog održavanja.

Pranje staklenih površina

Postizanje i održavanje staklenih površina bez mrlja i fleka od vode za nas je jednostavan zadatak.